Известие

Collapse
No announcement yet.

Селяния

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Селяния

Направо съм потресен от последното си пребиваване в гр.Карлово. Там си оставих колата в близост до един блок, където имаше и други спрени коли и където непречеше на никого.
    След 3 часа, когато се върнах - лявта ми врата беше зверски надрскана с нещо остро, като пирон или т.н. Сега не съм сигурен дали бояджия ще е достатъчен за да прикрие следите от тази ГСП (Груба Селска Проява). Незнам на какво се дължи това: На това че колата е с чужда регистрация; на завист от това че привлича внимание или на (надявам се заради момчетата от Карлово във форума да не е това) проява на манталитет.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Не се опитвай да си обясниш необяснимото, и те ще умрат, псувай на воля и тва е
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Re: Селяния

Селения съчетана с простотия, като помислиш че там се е родил Васил Левски примерно и тоя човечец-а кажи после че турците примерно били виновни.Сигурен съм, че по турско никой нямаше да ти надраска каруцата или пък кой знае?
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Отначало си помислих, че е тема за маслата селения, а то какво било Просто като е измита е ненормално червена и те говедата налИтат на червено, и някое селско говедо я е задрало с рога, дано да имаш каско, всичко се оправя щом е тенекия
        156 1.8 TS

Comment

Абе говеда,какво да ги коментираме,жалко за колегата и колата му! Тъпотия в цялата държава,а страната ни е страхотна !
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Мене пред блока ми едно хлапе за 2 дена беше издълбало 2 петолъчки големи колкото диня естествено от бул инс се направиха и се наложи сам да си я правя... простотията не ходи по животните
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

деца к'во да ги правиш...
              Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

дано да имаш каско и това е, не се коси

на мен пък ми падна клон вчера на колата, защото масово тополите в София са изгнили от въре и никои не се грижи за отсичането им. Такава ни е държавицата.....
                Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Кофти случка , но така е положението и се случва на всякъде!
                  Както се казва - За някои играчка за други плачка !
                  Никога не е късно да откриеш себе си!

Comment

абе мани вече не знаеш какво ще ти падне, от сграда, дърво или някой ще си хвърли боклука върху теб...
                    аз лично като инспектор оглеждам сградите където паркирам за падащи мазилки, саксии и не знам к'во още.
                    изобщо си живеем в един непрестанен стрес...
                    Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

хаха няма от какво да се очудя вече
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Аз Каското си го имам, но защо да е така? Имаме си го балканския манталитет и това е. Невярвам децата да са го направели.
                        Виж ако се случи нещо такова като на колегата с клона - да изпсуваш и да ти мине, а като имаш впредви че го е направил някой "нормален" човек - яд ме е
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM 16v Lusso 2007

Comment

ми то селянията се проявява и с отварянето на вратите в калници врати и др.преди малко си огледах колата и мн се ядосах щото е пално с малоумници,само аз ли гледам когато слизам от колата дане ударя накой,та то и моята кола ще полюпя тея хора немислят ли
                          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

и аз сам така имам около 5/6 ударени места, я с рька, я с клуч ,но явно човешката завист няма граници, а в БГ е наи голяма зависта и тиа рабори се правят наи вече от завист.
                            Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

пълно е с нещастници и то съм забележил че голфаджиите го прават а и други несамо те
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                              X